Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Μοσχάρι με φασολάκια

Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
750 γρ. φασολάκια
3 ώριμες ντομάτες
1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
Μαϊντανός
2-3 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι

Εκτέλεση
Βράζουμε το κρέας και κρατάμε το ζωμό κρέατος.

















Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο με το ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία σε μία κατσαρόλα.

















Καθαρίζουμε τα φασολάκια και προσθέτουμε τα φασολάκια στην κατσαρόλα.

















Πολτοποιώ τις ντομάτες και προσθέτω την σάλτσα.

















Προσθέτω το ζωμό κρέατος και τα αφήνω να βράσουν για μισή ώρα σε μέτρια θερμοκρασία.

















Βάζω το κρέας και τον μαιντανό στην κατσαρόλα. Προσθέτω αλάτι και αφήνω το φαγητό να βράσει για μισή ώρα περίπου σε μέτρια θερμοκρασία.

















Προαιρετικά το φαγητό συνοδεύεται με κρασί.

















Συμβουλή
Επιλέξτε φασολάκια τύπου μπαρμπούνια. Είναι πεντανόστιμα.

Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία!!!
Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us