Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Σαρδέλες στο φούρνο

Υλικά
1 κιλό σαρδέλες





















αλάτι-ρίγανη
ελαιόλαδο
3 λεμόνια

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σαρδέλες και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί φούρνου. Βάζουμε αλάτι και ρίγανη στις σαρδέλες. Ανακατεύουμε το χυμό από τα λεμόνια και το ελαιόλαδο και το περιχύνουμε το χυμό. Ψήνουμε τις σαρδέλες στον φούρνο για είκοσι λεπτά.















Συμβουλή
Ό,τι και αν πούμε για την σαρδέλα είναι περιττό. Ένα φθηνό, θρεπτικό ψάρι που μπορούμε εύκολα να το βρούμε. Μία ακόμη συνταγή λοιπόν για την σαρδέλα. Προσέξτε να μην ψήσετε πολύ την σαρδέλα για να μην είναι ξερή.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!!!
Άννα

Διαβάστε και μία άλλη συνταγή με σαρδέλες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us