Υλικά
1 κιλό καραβίδες
2 μέτρια κρεμμύδια
6 ώριμες ντομάτες
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το λάδι σε ένα τηγάνι, ώσπου να μαραθούν.
Βάζουμε τις καραβίδες στο τηγάνι και αφήνουμε να σωταριστούν για 2 λεπτά. Σβήνουμε τις καραβίδες με το λευκό κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες (ψιλοκομμένες σε κυβάκια), αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά περίπου.
Συμβουλή
Αν χρειαστεί προσθέσετε ένα φλυτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό, σε
περίπτωση που οι καραβίδες απορροφήσουν την σάλτσα.
Καλή σας όρεξη και καλή σας επιτυχία!!!
Άννα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου