Υλικά
4 ώριμες ντομάτες
1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
½ φλυτζάνα τσαγιού ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε τις ντομάτες.
Βάζουμε σε μία
κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτουμε τις πολτοποιημένες
ντομάτες, τον πελτέ, τη ζάχαρη, και το αλάτι. Αφήνουμε την σάλτσα να βράσει,
μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά της.
Συμβουλή
Η συγκεκριμένη σάλτσα
είναι η πιο απλή σάλτσα ντομάτας και μπορεί να συνοδεύσει ζυμαρικά, κρέατα ή
μπορείτε να προσθέσετε την σάλτσα σε φαγητά. Είναι απλή και νόστιμη. Το μυστικό
είναι να βράσει σε σιγανή θερμοκρασία.
Καλή σας όρεξη και καλή
επιτυχία!!!
Άννα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου